Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с парното

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем с парното

Здравейте! Четох много теми за проблем с парното, но никой с точно същия проблем та... Преди няколко месеца смених конзолата за парното. След смяната духаше само студено след около ден каране всичко се оправи. Преди няколко дни ми падна акумулатора, след това отново конзолата отказа да работи, чуват се странни звуци и понякога парното се включва, но само студено. При всяко следващо запалване парното ту духа (само студено) ту въобще не подава признаци за живот. Пробвах със същата конзола (която работи) но абсолютно същия проблем. Въпроса ми е някой има ли решение на този проблем?

156 1.8 1998

Първоначално публикувано от skyplex Покажи съобщение
    Здравейте! Четох много теми за проблем с парното, но никой с точно същия проблем та... Преди няколко месеца смених конзолата за парното. След смяната духаше само студено след около ден каране всичко се оправи. Преди няколко дни ми падна акумулатора, след това отново конзолата отказа да работи, чуват се странни звуци и понякога парното се включва, но само студено. При всяко следващо запалване парното ту духа (само студено) ту въобще не подава признаци за живот. Пробвах със същата конзола (която работи) но абсолютно същия проблем. Въпроса ми е някой има ли решение на този проблем?

156 1.8 1998
    На диагностика трябва да преобучиш модула на климатика.
    Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

А това всеки път ли ще трябва да се прави ако падне акумулатора ?

Comment

Първоначално публикувано от skyplex Покажи съобщение
        А това всеки път ли ще трябва да се прави ако падне акумулатора ?
        Не би трябвало, но няма гаранция. Аз поне нямам отговор защо се получава това.
        Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Здравейте отново! Ходих на майстор почисти ми стъпковия мотор на парното и всичко си беше окей за ден-два... но се случи следното. Слушах си музика и когато дойде време да я запаля на контакт всичко изгасна.. махнах и сложих клемите на акумулатора всичко си беше окей, НО парното отново отказа. Защо при всяко сваляне на акумулатора парното не работи? И от какъв зор си губи така тока, клемите не са хлабави не са и клеясали...
          Last edited by skyplex; d.m.y г., 22:39.

Comment

Working...
          X